Digital Round Table”De ideale data-opslag: fictie of toekomst?”

27 oktober 2020
Tijd: 10:00 - 11:30

Het nieuwe schooljaar is net begonnen en zal anders zijn dan voorgaande jaren. Vanwege de COVID-19-situatie worden de uitdagingen van IT-managers en ICT-coördinatoren nog groter dan ze al waren.De eisen van studenten en docenten worden met de dag hoger, terwijl de IT-budgetten niet mee stijgen. Kortom, u zal meer moeten doen met minder! Maar wat is wijsheid? De meeste instellingen voor hoger onderwijs besteden 40 tot 50% van hun technologiebudget aan opslag. Door dit budget in te zetten voor efficiënte technologieën en de juiste data management software, kunt u kostbare bronnen vrijmaken in uw eigen datacenter of in de cloud.

Het op een juiste en structurele manier inrichten van uw data en back- up is van cruciaal belang binnen uw instelling. Naast dat het goed is om uw data te beschermen tegen het per ongeluk verwijderen ervan, is het ook belangrijk om virussen, ransomware en cyber-attacks te voorkomen.

Met uitdagingen zoals de digitale transformatie en de dreiging van ransomware hebben zéker onderwijsinstellingen behoefte aan meer granulaire herstelmogelijkheden (met behoud van de gewenste performance, om de impact van dataverlies, productiviteitsverlies en reputatieschade te minimaliseren).

Gezien de recente aanval op de Universiteit van Maastricht is voor iedere onderwijsinstelling duidelijk geworden dat het beschermen van (kritische) data bittere noodzaak is. Maar waar start u precies? Op basis van welke overwegingen maakt u een keuze voor back-up-oplossingen? En wat is uw exit-strategie?

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we een speciale Digital Round Table: “De ideale data- opslag: fictie of toekomst?” 

Deze digitale kennissessie wordt gehouden op dinsdag 27 oktober van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Op basis van welke overwegingen maakt u een keuze voor back-up-oplossingen en wat is uw exit-strategie?
  • Welke uitdagingen ziet u bij de route naar de ideale back-up- oplossing?
  • Hoe zorgt u ervoor dat u te allen tijde voorzien bent van de juiste data-opslag en -beveiliging?
  • Welke kostenbesparing kan de juiste data-opslag en – beveiliging uw instelling opleveren op lange/korte termijn?

Deze Digital Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartners Deltics en NetApp. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

Deltics

NetApp

 

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug

AANKOMENDE EVENEMENTEN

sep 2024

Round Table: De impact van een AI-powered nerwerk
19 september 2024 Montfoort

Round Table: De impact van een AI-powered netwerk
20 september 2024 Montfoort

<< jun 2024 >>
mdwdvzz
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30