Digital Round Table”De Hybride werkplek “het nieuwe werken?”

9 maart 2021
Tijd: 10:00 - 11:30

Het werken waar en wanneer je wilt, dat is het nieuwe werken. Remote werken is natuurlijk het afgelopen jaar in een stroomversnelling terecht gekomen en brengt veel voordelen met zich mee. Maar ook zeker nadelen, want meer dan de helft van de organisaties is bezorgd over de beveiligingsrisico’s van het altijd en overal werken. Wetende dat alles valt of staat met een intelligente netwerkinfrastructuur is ook de adoptie hiervan een uitdaging. Hoe zorgt u ervoor dat u het remote werken maximaal inricht?

Remote medewerkers worden door het nieuwe werken geconfronteerd met meer handelingen, een beperktere set aan resources en/of applicaties en vaak een verschil tussen gewenste werkattributen en de werkelijkheid. Dit resulteert veelal in een verslechtering van de productiviteit bij medewerkers. Om dit te voorkomen zijn er verschillende mogelijkheden. Denk bijv. aan het verlengen van uw kantoornetwerk naar elke remote werkplek. Ook uw strategie omtrent de door Gartner beschreven Secure Access Service Edge (SASE) architectuur, is hier een onderdeel van.

Hoe zorgt u ervoor dat iedere medewerker op kantoor of thuis eenzelfde toegangservaring heeft? Kunt u de beveiliging waarborgen als medewerkers op een andere locatie inloggen? En hoe worden dan de Cloud SaaS diensten ontsloten? Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we de Digital Round Table: “De Hybride werkplek “het nieuwe werken?”.

Deze digitale kennissessie wordt gehouden op dinsdag 9 maart van 10.00 tot 1130 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Is uw huidige beveiliging voldoende? Of zijn deze blind voor aanvallen op remote werkplekken?
  • Is VPN de Sleutel tot succes of komt daar meer bij kijken?
  • Bieden traditionele remote access oplossingen voldoende functionaliteit? Of heeft u meer nodig voor uw ultieme remote werkplek

Deze Digital Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartners Deltics en Aruba. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

Deltics Aruba logo

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug
<< feb 2024 >>
mdwdvzz
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 1 2 3