Digital Round Table “De Digitale Fabriek – een fundament voor de transitie naar een flexibele digitale infrastructuur voor de overheid”

5 oktober 2021
Tijd: 10:00 - 11:30

Afgelopen jaar is de digitale transformatie binnen overheden in een stroomversnelling geraakt. Om beter voorbereid te zijn op een duurzaam en post pandemische wereld staan zij voor een nog grotere taak om digitale strategieën en bedrijfsmodellen te creëren. Artificial Intelligence, agile werken, ethiek & privacy, digitalisering, shared services, security, een ‘smart’ overheid en een betere beleving van de burger worden volgens Gartner genoemd als de belangrijkste trends binnen de publieke sector. Hoe houdt u grip op deze zogenaamde Digitale IT-fabriek, versnelt u de levering van applicaties en vereenvoudigt u uw IT-transformatie?

Veel overheidsinstanties hebben een enorm aantal transformatie-initiatieven die allemaal strijden om de aandacht en middelen. Belangrijk is dat organisaties zo veel mogelijk IT-processen beheersen. Waar IT voorheen werd gezien als kostenpost, zorgt deze juist voor nieuwe inkomstenstromen, helpt kosten te besparen en minimaliseert het algehele risico. Hoe organiseert u dit en op welke wijze gaat u flexibel om met alle verschillende technologieën en de veranderende vraag?

In een Digitale IT-fabriek zijn er een aantal focusgebieden te benoemen, deze Digital Round Table gaat dieper in op;
• Accelerate application delivery – Agile en DevOps opschalen in een hybride IT-omgeving (van mainframe tot cloud) en tegelijkertijd sneller innovaties leveren.
• Simplify your IT transformation – Complexiteit van een hybride IT-omgeving vereenvoudigen om te kunnen transformeren naar een flexibele en service gedreven organisatie.

Omdat veel organisaties in de publieke sector hiermee te maken hebben, organiseren we de Digital Round Table: ‘’De Digitale Fabriek – een fundament voor de transitie naar een flexibele digitale infrastructuur voor de overheid’’.

Deze digitale kennissessie wordt gehouden op dinsdag 5 oktober van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Wat is een Digitale Fabriek en hoe helpt u dit bij uw IT-uitdagingen?
  • Waar begint u met het leggen van een sterk fundament en het ontwikkelen van de architectuur?
  • Op welke wijze krijgt u meer controle en inzicht in de IT dienstverlening?
  • Hoe komen Dev en Ops nader tot elkaar?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner Micro Focus. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

microfocus-logo

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug

AANKOMENDE EVENEMENTEN

Geen Evenementen
<< dec 2023 >>
mdwdvzz
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31