Digital Round Table “Datacenter infrastructuur: Zelf beheren of uitbesteden?”

1 oktober 2020
Tijd: 10:00 - 11:30

De datacenter infrastructuur van uw organisatie is waarschijnlijk momenteel nog in eigen beheer. Dit zorgt niet alleen voor complexiteit om deze infrastructuur op een hoog niveau te behouden, maar het veroorzaakt ook vaak hoge kosten welke van invloed kunnen zijn op de EBITDA van uw onderneming. Is de sleutel tot kostenbesparing een overgang naar de Cloud?

De keuze om de overstap te maken als organisatie naar de Cloud in welke vorm dan ook, is niet een keuze die over één nacht ijs gaat. U dient hierbij te kijken naar wat en wie u nodig heeft als CXO, om zo keuze te maken m.b.t. meerwaarde, kostenbesparingen en capaciteit. De wereld verandert in een hoog tempo in allerlei opzichten, een overkoepelende trend is dan ook dat steeds meer organisaties de overstap maken naar een ‘as a service’ oplossing. Bedrijven willen blijven innoveren zeker in deze onzekere tijd, ook als het gaat om hardware.

Veel organisaties willen op dit moment innoveren maar hebben daar bijvoorbeeld de financiële middelen of de flexibiliteit niet voor. Welke oplossingen zijn hiervoor te vinden en doet u hier goed aan? Wat zijn de voordelen van een Cloud oplossing? Waar en wanneer start u deze journey? Omdat veel organisaties met deze uitdaging te maken hebben, organiseren we de Digital Round Table: “Datacenter infrastructuur: Zelf beheren of uitbesteden?” Deze digitale vakbijeenkomst wordt gehouden op donderdag 1 oktober van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten om tot nieuwe inzichten te komen en kansen te ontdekken.

Onderwerpen:

  • Wat zijn de voor- en nadelen van een datacenter infrastructuur in eigen beheer?
  • Welke uitdagingen ziet u bij de route naar de ideale overstap bij ‘as a service’?
  • Kostenbesparing nu of op langere termijn, hoe voorspelt u de toekomst?
  • Hoe creëert u draagvlak als CXO binnen uw organisatie om snel te kunnen innoveren?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner Uniserver. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

Uniserver

 

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug

AANKOMENDE EVENEMENTEN

jun 2024

Round Table: Het terugverdienmodel van tailor-made werkplekken
11 juni 2024 Montfoort

sep 2024

Round Table: De impact van een AI-powered nerwerk
19 september 2024 Montfoort

Round Table: De impact van een AI-powered netwerk
20 september 2024 Montfoort

<< mei 2024 >>
mdwdvzz
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2