Digital Round Table “Data security, ransomware & cloud mobility: “Houd de transport sector onder controle!”

29 juni 2021
Tijd: 10:00 - 11:30

IT in de transportsector is nog nooit zo belangrijk geweest als vandaag de dag. De laatste jaren staat bij veel transportorganisaties innovatie hoog op de agenda. Desalniettemin zien we in de praktijk dat er bij veel instellingen nog een grote afhankelijkheid is van legacy systemen. De schatting is dat slechts 30% van alle I(C)T-investeringen tot en met vorig jaar werd aangewend voor innovatie. Met de uitbraak van COVID-19 zien we een versnelde ontwikkeling in de transportsector bij het faciliteren van ‘klantgerichtheid en wendbaarheid’.

Organisaties stapten massaal over op ‘thuiswerken’, en waar dat eerder in de transportsector als complex en onmogelijk werd gezien, werden, onder druk van de omstandigheden, innovaties juist verder aangejaagd. Daarmee werd de diversiteit in dataopslag steeds groter: gegevens worden nu zowel onsite als in de cloud opgeslagen. Belangrijk aandachtspunt is hoe organisaties deze diversiteit in data onder controle kunnen houden en ook kunnen beschermen tegen uitval, of erger, door aanvallen van buitenaf.

In de transportsector valt de waarde van een perfect functionerende IT-omgeving niet te ontkennen. Hoe u uw IT inzet is bovendien van groot belang, want bedrijven die vandaag volop inzetten op innovatie zullen morgen zegevieren. De voordelen van zelfrijdende vrachtwagens, de digitale vrachtbrief of Information On Demand zijn bijvoorbeeld talrijk. Maar innovatie zorgt er ook voor dat uw IT-omgeving voor complexe uitdagingen komt te staan. Klanten willen 24/7 inzicht in de status van hun order, u moet altijd beschikbaar zijn en steeds duurzamer te werk gaan.

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we de Digital Round Table: Data security, ransomware & cloud mobility: “Hou de transport onder controle!”. Deze digitale vak bijeenkomst wordt gehouden op dinsdag 29 juni 2021 van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten om tot nieuwe inzichten te komen en kansen te ontdekken.

Onderwerpen:

  • Hoe wendt u innovatie aan om toekomstbestendig te zijn?
  • If it ain’t broken – don’t fix it. Waar moet u wél voor uitkijken op het gebied van de legacy systemen?
  • Hoe optimaliseert u de continuïteit en bescherming van uw data on-premise en in de cloud?

Deze Digital Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartners Deltics, Veeam en NetApp. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

Veeam logo    NetApp   deltics

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug

AANKOMENDE EVENEMENTEN

jun 2024

Round Table: Het terugverdienmodel van tailor-made werkplekken
11 juni 2024 Montfoort

sep 2024

Round Table: De impact van een AI-powered nerwerk
19 september 2024 Montfoort

Round Table: De impact van een AI-powered netwerk
20 september 2024 Montfoort

<< mei 2024 >>
mdwdvzz
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2