Digital Round Table “Data security, ransomware & cloud mobility: “Hou de zorg onder controle!”

11 mei 2021
Tijd: 10:00 - 11:30

IT in de gezondheidszorg is nog nooit zo belangrijk geweest als vandaag de dag. De laatste jaren staat bij veel zorgorganisaties innovatie hoog op de agenda. Desalniettemin zien we in de praktijk dat er bij veel instellingen nog een grote afhankelijkheid is van legacy systemen. De schatting is dat slechts 30% van alle I(C)T-investeringen tot en met vorig jaar werd aangewend voor innovatie. Met de uitbraak van COVID-19 zien we een versnelde ontwikkeling in de gezondheidszorg bij het faciliteren van ‘zorg op afstand’.

Organisaties stapten massaal over op ‘thuiswerken’, en waar dat eerder in de gezondheidszorg als complex en onmogelijk werd gezien, werden, onder druk van de omstandigheden, innovaties juist verder aangejaagd. Daarmee werd de diversiteit in dataopslag steeds groter: gegevens worden nu zowel onsite als in de cloud opgeslagen. Belangrijk aandachtspunt is hoe organisaties deze diversiteit in data onder controle kunnen houden en ook kunnen beschermen tegen uitval, of erger, door aanvallen van buitenaf.

De zorg gaat verder buiten de muren van het ziekenhuis. Uit recent onderzoek is gebleken dat in de zorg meer dan 33% van alle medewerkers op meerdere plekken werkt in en om het gebouw. Tegelijkertijd geeft zo’n 30% van alle zorgmedewerkers aan dat ze aan den lijve ervaren dat kritieke applicaties, benodigd voor het uitvoeren van het werk, performance-issues vertonen.

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we de Digital Round Table: Data security, ransomware & cloud mobility: “Hou de zorg onder controle!” Deze digitale vak bijeenkomst wordt gehouden op dinsdag 11 mei 2021 van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten om tot nieuwe inzichten te komen en kansen te ontdekken.

Onderwerpen:

  • Thuiswerken en zorg op afstand. Waar moet u op letten?
  • Is het optimaliseren van legacy systemen voldoende of komt er meer bij kijken?
  • Hoe optimaliseert u de continuïteit en bescherming van data?

Deze Digital Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartners Proact, Veeam en NetApp. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

Home - Proact | #thepoweroftogether    NetApp   Veeam logo

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug

AANKOMENDE EVENEMENTEN

sep 2024

Round Table: De impact van een AI-powered nerwerk
19 september 2024 Montfoort

Round Table: De impact van een AI-powered netwerk
20 september 2024 Montfoort

<< jun 2024 >>
mdwdvzz
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30