Round Table: Data recovery: het vangnet voor gehackte data

29 november 2022
Tijd: 10:00 - 13:00
Woerden

De dreiging van cyberaanvallen is een grote zorg voor organisaties van alle soorten en maten. Als IT-manager bent u zich hier meer dan bewust van. Natuurlijk doet u er alles aan om te voorkomen dat uw organisatie de volgende krantenkop wordt. Ongeacht hoe sterk de databeveiliging is, biedt het helaas geen garantie. Het is goed om vooruit te denken wat u doet, mocht uw organisatie een hack overkomen. Hoe minimaliseert u de schade van zo’n aanval? Hoe gaat u om met andere uitdagingen als het gaat om databeveiliging en herstel?

Wie maakt tegenwoordig geen back-up? Zeker nu het aantal aanvallen op cloudomgevingen steeds groter wordt. Data in cloud is niet standaard beveiligd. Ransomware kan vanuit een computer alsnog naar cloud. Om dataverlies en -beschadiging te voorkomen, kan een back-up worden teruggezet. Gegevens-bestendigheid speelt hierin een grote rol. Niet alleen zorgt dit voor schone data, het zorgt er ook voor dat de business continuity sneller opgepakt kan worden.

Organisaties hebben gemiddeld vier verschillende back-up oplossingen. Teveel oplossingen kan ervoor zorgen dat het terugzetten van een back-up teveel downtime kost. Het is dus noodzaak dat er één uniforme oplossing wordt gehanteerd. Zo wordt de snelheid van herstel bevorderd en het beheer van databeveiliging vereenvoudigd. Wat maakt een back-up systeem gegevensbestendig? En wat voor invloed heeft het wel/niet toepassen van gegevensbestendigheid op uw organisatie?

We zien veel organisaties die worstelen met dit fenomeen. Daarom bent u uitgenodigd voor de interactieve Round Table: ‘Data recovery: het vangnet voor gehackte data’. Deze kennissessie wordt gehouden op dinsdag 29 november 2022 van 10.00 tot 13.00 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Hoe is uw huidige IT-infrastructuur omgeving beveiligd? Is deze veerkrachtig genoeg om ransomware aan te kunnen?
  • Op welke wijze is uw back-up ingeregeld? Welk systeem en vereisten hangen hieraan vast?
  • Hoe zorgt u ervoor dat de business continuity zo min mogelijk beïnvloed wordt in het geval van een hack en bijbehorende gevolgen?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartners i3 groep en Veritas. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

Veritas logo

 

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug

AANKOMENDE EVENEMENTEN

Geen Evenementen
<< dec 2023 >>
mdwdvzz
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31