Digital Round Table “Data governance? De route van complex naar relevant!”

4 augustus 2020
Tijd: 10:00 - 11:30

De trends in data zorgen voor grote overeenkomsten in uitdagingen, ongeacht de branche of persona in een organisatie. Data is strategischer geworden, meer en meer nieuwe data gebruikers en toename van data-gebaseerde reguleringen met als resultaat een sterk groeiend volume aan data en soorten data. De realiteit is rommelig. Data Governance moet de kennis die binnen een organisatie bestaat verzamelen en verbinden vanuit business en techniek om complexe omgeving relevant en simpel te maken.

Om dit te realiseren moet u de intentie, rollen en voorkeuren herkennen vanuit de business en verbinden aan technologie. Data Governance als basis. Belanghebbenden samenbrengen om de complexiteit van data, relevant en simpel te maken. Als resultaat een verbeterde productiviteit en voorspelbaarheid, optimalere samenwerking met doorlopende, consistente en moeiteloze customer experiences. Maar waar begint u en wat zijn de sleutels van Data Governance voor het optimaliseren van uw Data?

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we de Digital Round Table: “Data Governance? De route van complex naar relevant!” Deze kennissessie wordt gehouden op dinsdag 4 augustus van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze digitale kennissessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • De realiteit en de rol van Data Governance
  • Hoe (niet-)gedocumenteerde en technische data relevant en simpel samen te brengen is vanuit verschillende functies
  • Hoe zorgt u ervoor dat uw huidige processen niet vastlopen door de introductie en implementatie van nieuwe technologie om data relevant, simpel en veilig te maken?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartners SLTN en Informatica. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

 

SLTN

Informatica

 

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug

AANKOMENDE EVENEMENTEN

sep 2024

Round Table: De impact van een AI-powered nerwerk
19 september 2024 Montfoort

Round Table: De impact van een AI-powered netwerk
20 september 2024 Montfoort

<< jun 2024 >>
mdwdvzz
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30