Round Table: Data-Driven Manufacturing: Haal het maximale uit uw data!

8 november 2022
Tijd: 18:00 - 21:00
Montfoort

Als organisatie verzamelt u enorme hoeveelheden data. Gegevens worden verzameld van diverse bronnen, operationele systemen, klant- en ordersystemen en ook steeds vaker uit de productieketen zelf. De hoeveelheid data levert waardevolle informatie op die op verschillende manieren ingezet kan worden. De vraag zit hem echter in hoe uw organisatie gebruik maakt van de data die beschikbaar is. Efficiëntie is hierbij het sleutelbegrip! Weet u immers wie toegang heeft tot de data? En hoe kunt u kwalitatieve en/of kwantitatieve verbeteringen doorvoeren op basis van uw data?

Data-driven manufacturing is een ideale manier om efficiëntie te verhogen en concurrentiepositie te versterken. Als organisatie heeft u hierdoor niet alleen inzicht op de productie maar kunt u er tevens voor zorgen dat u sneller fouten kan detecteren, productieprocessen beter op elkaar kunt afstemmen en resources sneller kunt benutten. Ook wilt u feedback ontvangen van klanten op uw producten (the Digital Feedback loop). Zo kunt u als organisatie uw productieketen beter afstemmen op nieuwe marktontwikkelingen en/of feedback van uw klanten.

De grootste uitdaging zit hem in hoe data voorspellingen uw organisatie kunnen ondersteunen, zonder dat het de business continuïteit verstoort. U wilt immers data gebruiken om zo feedback te verzamelen die weer toegepast kan worden op uw productie!

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we de Round Table: “Data-Driven Manufacturing: Haal het maximale uit uw data!” Deze kennissessie wordt gehouden op dinsdag 8 november van 18.00 tot 21.00 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis.

Onderwerpen:

  • Wat zijn uw grootste uitdagingen als het gaat om data-driven voorspellingen?
  • Hoe kunt u het productieproces digitaliseren? En hoe zorgt u ervoor dat het proces gevolgd wordt?
  • Welke marktontwikkelingen zijn belangrijk voor uw productie aanvraag? En hoe sluit productie aan op de wensen vanuit de markt?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner Insight. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug

AANKOMENDE EVENEMENTEN

sep 2024

Round Table: De impact van een AI-powered nerwerk
19 september 2024 Montfoort

Round Table: De impact van een AI-powered netwerk
20 september 2024 Montfoort

<< jun 2024 >>
mdwdvzz
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30