Round Table “Cybersecurity; hoe prioriteert en kwantificeert u de risico’s?” (NL)

3 maart 2020
Tijd: 10:00 - 14:00
Bunnik

Met voortdurende veranderingen in technologie en de hierdoor toenemende cyberdreigingen, worstelen organisaties met het begrijpen en vertalen van de risico’s naar de business. Dit terwijl cyberrisico inmiddels een wezenlijk onderdeel is van bijna iedere onderneming. Door de complexiteit en toename van cloudoplossingen, hebben IT Risk en Security teams moeite om de hoofdlijnen te zien, prioriteiten te stellen en een compleet beeld te vormen om weloverwogen beslissingen te nemen.

Data-gestuurde tools kunnen zeer waardevol zijn als het gaat om het beheren van cyber onderdelen. Door het kwantificeren van (cyber)risico’s krijgen organisaties betere grip op de dreiging en de impact en kan hierop gestuurd worden. Verder zal het creëren van awareness zorgen voor meer duidelijkheid en begrip bij de business, waardoor de organisatie in beweging komt.

Maar hoe prioriteert en kwantificeert u de risico’s? Hoe zorgt u voor cyberweerbaarheid? En hoe gaat u om met digitale kwetsbaarheden van partners? Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we de Round Table: “Cybersecurity; hoe prioriteert en kwantificeert u de risico’s?” Deze kennissessie wordt gehouden op dinsdag 3 maart van 10.00 tot 14.00 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen

  • Welke cyberbedreigingen zijn er, wat is het risico en wat is de impact van een incident?
  • Wat is het verschil tussen Cyber Risk en Business Risk?
  • Hoe kunt u Cyber en IT Risk vertalen naar de business en hoe creëert u meer awareness?
  • Hoe gaat u om met de verantwoordelijkheden van een derde partij?
  • Wat zijn de voordelen van het integreren van cyber risk naar Cyber Risk Management?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner RSA. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

 

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug

AANKOMENDE EVENEMENTEN

sep 2024

Round Table: De impact van een AI-powered nerwerk
19 september 2024 Montfoort

Round Table: De impact van een AI-powered netwerk
20 september 2024 Montfoort

<< jun 2024 >>
mdwdvzz
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30