Round Table: Core vs. Context; hoe benut u de IT optimaal?

10 november 2022
Tijd: 18:00 - 21:00
Woerden

Een goedwerkende IT-omgeving is cruciaal voor de continuïteit van uw bedrijfsvoering. Dat werd nogmaals bevestigd ten tijde van de pandemie, toen er nog meer flexibiliteit gewenst was van uw IT-omgeving. Het managen van een IT-omgeving, ongeacht of dit thuis of op kantoor is, of om telefonie, video, dataopslag of netwerken gaat, is doorgaans geen kernactiviteit, maar wel noodzakelijk voor een goed functionerende organisatie. Focus op kernactiviteiten en bedrijfsprocessen moet de prioriteit blijven van de werkzaamheden binnen uw organisatie. Hoe kan IT hier een bijdrage aan leveren en hoe zorgt u voor de juiste balans tussen werkbaarheid en Managed Services?

Veel organisaties voelen zich nog steeds gestrand als het gaat om het verwerken van data, gegevensbescherming, schaalbaarheid en tevens wordt er geworsteld met shadow IT. Idealiter zou een IT-Manager de aandacht liever richten op het ondersteunen van de business, productiviteit met een gezonde focus op kernactiviteiten en vanuit een budget de diensten optimaliseren.

Hoe zorgt u ervoor dat de focus blijft op uw core business, zeker na een onzekere periode, en hoe komt u aan de juiste mensen en behoudt u talent? Hoe blijft u up-to-date binnen de razendsnelle technische ontwikkelingen en verzekert u uzelf van een situatie waar alles weer draait om business continuity?

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we de Round Table: “Core vs. Context; hoe benut u de IT optimaal?”

Deze kennissessie wordt gehouden op donderdag 10 november van 18.00 tot 21.00 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Hoe kan uw IT-afdeling nog succesvoller uw kernactiviteiten ondersteunen?
  • Op welke wijze maakt u inzichtelijk welke processen uw IT-omgeving nu beheert en hoeveel tijd kosten deze processen u nu?
  • Hoe borgt u de flexibiliteit van de IT-dienstverlening, zowel bij interne als externe veranderingen?
  • Managed Services; wat kunt u allemaal automatiseren, maar hoe blijft u in control en hoe gaat u deze transformatie aan?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartners Cameo Global en Comstor. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

Cameo Global Comstor logo

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug
<< apr 2024 >>
mdwdvzz
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5