Round Table “Controleerbaar applicatiebeheer door standaardisatie van zorgprocessen”

8 juli 2021
Tijd: 10:00 - 14:00
Harmelen

ICT is onmisbaar in ziekenhuizen, maar de processen zijn erg complex. Alle lagen met medewerkers binnen de organisatie met uiteenlopende functies en taken maken gebruik van verschillende en soms dezelfde applicaties. Om te voorkomen dat het beheer van het omvangrijke applicatielandschap een onmogelijke opgave wordt, is standaardisatie onvermijdelijk. Hoe zorg je ervoor dat deze standaardisatie geen belemmering wordt?

Ziekenhuizen zijn complexe organisaties met veel partijen die deel uit maken van de processen – patiënten, verpleegkundigen, artsen, management, onderzoekers, lab-medewerkers, ondersteunende taken, administratie. Om al deze mensen en processen adequaat te ondersteunen, is ICT een absoluut onmisbare factor geworden. De complexiteit van de organisatie maken de processen lastig te controleren met risico’s voor de veiligheid, betrouwbaarheid en effectiviteit.

Om de diverse functies goed te kunnen bedienen, zijn er heel veel applicaties nodig. Om toch enig overzicht te behouden en de processen beheersbaar te maken is standaardisatie onvermijdelijk. Standaardisatie mag echter niet ten koste gaan van effectiviteit. Hoe creëert u standaardisatie terwijl u flexibiliteit, performance, betrouwbare security en tevreden werknemers behoudt?

Omdat meer ziekenhuizen en zorginstellingen dit herkennen, organiseren wij de Round Table: ”Controleerbaar applicatiebeheer door standaardisatie van zorgprocessen.” Deze kennissessie wordt gehouden op donderdag 8 juli 2021 van 10.00 tot 14.00 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Wat zijn uw grootste uitdagingen op het gebied van applicatiebeheer?
  • Op welke manier krijgt u een beheersbaar inzicht in de samenhang tussen applicaties, devices, locaties en medewerkers?
  • Hoe maakt u standaardisatie mogelijk terwijl niet in te leveren op flexibiliteit, effectiviteit, betrouwbare security en privacy?
  • Hoe zorgt u voor draagvlak om veranderingen te creëren binnen uw organisatie?

Deze Digital Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner CAM IT Solutions. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

CAM

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug
<< apr 2024 >>
mdwdvzz
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5