Digital Round Table“Dicht de kloof tussen Zero Trust en Zero Touch”

26 januari 2021
Tijd: 10:00 - 11:30

Binnen Zero Trust beveiliging heeft geen enkele gebruiker toegang tot iets totdat ze hebben bewezen wie ze zijn, dat hun toegang is geautoriseerd en ze niet kwaadwillig handelen. Deze benadering die uw Security team het liefst hanteert zorgt voor een kloof met de Zero Trust ervaring waar uw gebruikers naar hunkeren. Zij willen directe toegang zonder gedoe en verhindering van hun productiviteit. Hoe dicht u de kloof tussen Zero Trust en Zero Touch voor het volledige spectrum aan apparaten, netwerken, apps en mensen?

De wereld verschuift naar een nieuw normaal. Organisaties zijn zoekende naar hoe ze in deze chaotische tijd de bedrijfscontinuïteit kunnen garanderen en tegelijkertijd de productiviteit van medewerkers die via verschillende devices op afstand werken als de beveiliging van zakelijke applicaties en data kunnen waarborgen.

Ondertussen neemt ook het aantal cyberaanvallen toe en worden deze steeds geavanceerder. ‘Voorkomen is beter dan genezen’ is een actueel onderwerp op de agenda van IT-beslissers, maar hoe zorgt u voor voldoende draagvlak binnen de organisatie? Hoe kun u het gebruikersgedrag herkennen en beïnvloeden? Op welke wijze behoudt u het overzicht over alle enterprise-endpoints? Hoe herpakt u de controle op de chaos?

Omdat veel organisaties hiermee te maken hebben, organiseren we de Digital Round Table “Dicht de kloof tussen Zero Trust en Zero Touch”. Deze digitale kennissessie wordt gehouden op donderdag 26 januari van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Hoever bent u met de implementatie van uw Zero Trust strategie?
  • Op welke wijze zorgt u voor het gemak van uw medewerkers bij het veilig toegang verkrijgen bij externe (niet-geregistreerde) apparaten
  • Hoe dicht u de kloof tussen Zero Trust en Zero Touch
  • Kan continue en contextuele authenticatie de gebruikers- ervaring beschermen?

Deze Digital Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner Blackberry. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

Blackberry

 

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug
<< feb 2024 >>
mdwdvzz
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 1 2 3