Digital Round Table “Hoe zet u digitalisatie in om uw werkvloerkwaliteit te optimaliseren?”

27 augustus 2020
Tijd: 10:00 - 11:30

Bouw- en installatiebedrijven die op een moderne manier willen samenwerken, hebben zich vaak gericht op één component; mensen, processen of technologie. Om deze samenwerking te verbeteren is het belangrijk deze 3 componenten allen mee te nemen. Tegenwoordig zijn er vrijwel geen technologische beperkingen op samenwerking, maar het is noodzakelijk om een kijkje te nemen naar de processen en mensen die het eigenlijke werk zullen uitvoeren.

Never waste a good crisis: Is de stikstof en P-Vast crisis de accelerator voor nog verdergaande digitalisering binnen de Bouw- en Vastgoedmarkt? Overal en altijd alle betrokkenen informeren over de stand van zaken door digitalisering en visualisatie. De techniek is nu ruimschoots voorhanden maar wat weerhoudt ons ervan om nu echt in te zetten op compleet digitale bouw- en onderhoudsprocessen?

Vele sectoren worstelen met digitaliseren maar het lijkt er nu op dat de bouw de noodzaak (Covid-19, Stikstof/PVast) en de middelen heeft (Connectiviteit door 5G/Internet en eerste echte ervaring met BIM) om daadwerkelijk stappen te zetten. Welke nieuwe kansen voortkomend uit het toepassen van BIM komen nu naar voren, hoe kunnen wij dit concreet maken en hoe werken wij naar de nieuwe situatie toe en wat moeten leveranciers van technologie aanpassen om deze innovaties beter te ondersteunen?

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we deze Digital Round Table. De digitale kennissessie wordt gehouden op donderdag 27 augustus van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Wat wordt er verstaan onder BIM? Enkel digitaliseren van de bouw of is het meer dan dat?
  • Hoe wordt het flexibel aanbieden van grafische workloads op dit moment opgelost?
  • Hoe introduceert u BIM aan de man op de steiger, kent hij de voordelen al?
  • Is de huidige connectiviteit voldoende om te digitaliseren, is 5G vereist of zit deze weerstand in de bestaande cultuur en processen?
  • Met BIM kan hetzelfde dataset gebruikt worden voor Ontwerp, Bouw en Operatie. Hoe maakt u deze tooling voor iedereen 100% beschikbaar?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner Citrix. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

Partner Citrix

 

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug
<< apr 2024 >>
mdwdvzz
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5