Digital Round Table “Bestaat er een toekomstbestendige IT-infrastructuur?”

1 april 2021
Tijd: 10:00 - 11:30

Door de huidige situatie worden onderwijsorganisaties bijna verplicht om digitaal door te pakken. Zo is er steeds meer de behoefte om tijd- en plaats onafhankelijk onderwijs te kunnen volgen. Hierbij is een goed overzicht, het gemakkelijk kunnen ophalen van gegevens, het koppelen van systemen en beveiliging van groot belang. Het ontwikkelen en implementeren van een innovatieve infrastructuur hiervoor is niet eenvoudig. Hoe zorgt u ervoor dat de infrastructuur wendbaar genoeg is voor de toekomst?

Wanneer er nieuwe initiatieven ontstaan om een belangrijke verandering in de bedrijfsprocessen te stimuleren (om bijvoorbeeld de gevolgen van een pandemie te bestrijden), worden er nieuwe eisen gesteld aan de IT-architectuur. Hoe kunt u ervoor zorgen dat capaciteit, integratieproblemen, gebrek aan bekwame middelen en zorgen over privacy en beveiliging geen vertragingen opleveren?

Daarnaast werken steeds meer onderwijsinstellingen samen wat zorgt voor een kwaliteitsimpuls. Sommige onderwijsinstellingen stemmen hun opleidingsaanbod op elkaar af waardoor studenten een uitgebreider en gedifferentieerder onderwijsaanbod kunnen afnemen. Hoe combineert en profiteert u van elkaars faciliteiten en infrastructuren?

Omdat veel onderwijsorganisaties met deze uitdaging te maken hebben, organiseren we de Digital Round Table: “Bestaat er een toekomstbestendige IT-infrastructuur?” Deze digitale vak bijeenkomst wordt gehouden op donderdag 1 april van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten om tot nieuwe inzichten te komen en kansen te ontdekken.

Onderwerpen:

  • Welke technologische ontwikkelingen zijn er binnen uw organisatie die impact hebben op de infrastructuur?
  • Welke uitdagingen ziet u om een innovatieve infrastructuur snel en succesvol te integreren? En welke uitdagingen ziet u in het samenwerken met andere onderwijsinstellingen hierin?
  • Hoe zorgt u ervoor dat nieuwe technologie zoals Artificial Intelligence (AI) en robotisering waarde toevoegt aan uw organisatie?
  • Hoe zorgt u voor een IT-architectuur die schaalbaar, veilig, controleerbaar, geautomatiseerd is en waar solide versiebeheer de norm is?

Deze Digital Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner Enable U. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

Enable U

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug
<< mei 2024 >>
mdwdvzz
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2