Round Table: Bedrijfsrisico’s beperken – beveiliging van Privileged Acces en implementatie van Zero Trust

27 september 2022
Tijd: 18:00 - 21:00
Woerden

De toename van cyberincidenten is groter dan ooit! Om beter te beschermen tegen datalekken, is het gebruik van een Zero Trust-model weer in de schijnwerpers gekomen. Waar de traditionele aanpak ‘’trust, but verify’’ was, houdt het Zero Trust-model ‘’trust, always verify’’ als leidend principe. Er zijn veel uitgangspunten op de weg naar Zero Trust, maar Privileged Acces Management (PAM) lijkt de beste route. Waar begint u met de Zero Trust reis? En hoe implementeert u een Zero Trust Privilege strategie?

Terwijl uw security afdeling de bedreigingen tracht te verminderen, nemen de wettelijke vereisten en kosten – die nodig zijn om de organisaties te beschermen en business as usual te garanderen – toe. Technologie alleen is niet langer voldoende om uw organisatie te beschermen tegen cybercriminaliteit. Voor een sterke verdediging zullen uw medewerkers hierin betrokken moeten worden.

Privileged Access Security is nu een van de belangrijkste beveiligingsmaatregelen welke niet langer beperkt is tot alleen infrastructuur, databases en netwerk apparaten. Cloud, big data-projecten en DevOps automatiseringen behoren hier ook toe. Dit betekent dat de organisatie inzicht moet hebben binnen de omgeving, evenals welke medewerker waar toegang heeft. Maar waar begint de PAM-reis voor u? Hoe implementeert u eenvoudig een Privileged Access oplossing die past binnen uw organisatie? En hoe definieert u wat ‘bevoorrechte toegang’ betekent voor uw organisatie?

Omdat veel organisaties met deze uitdaging te maken hebben, organiseren we de Round Table:Bedrijfsrisico’s beperken: beveiliging van Privileged Acces en implementatie van Zero Trust.”

Deze vakbijeenkomst wordt gehouden op dinsdag 27 september 2022 van 18.00 tot 21.00 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten om tot nieuwe inzichten te komen en kansen te ontdekken.

Onderwerpen:

  • Hoe houdt u inzicht in uw omgeving? En welke medewerker waar toegang heeft?
  • Welke Zero Trust strategie past bij uw organisatie? En waar begint uw PAM-reis?
  • Hoe definieert u wat ‘bevoorrechte toegang’ betekent voor uw organisatie?
  • Hoe implementeert u eenvoudig een Privileged Acces Oplossing die past binnen uw organisatie?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner Delinea. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug

AANKOMENDE EVENEMENTEN

sep 2024

Round Table: De impact van een AI-powered nerwerk
19 september 2024 Montfoort

Round Table: De impact van een AI-powered netwerk
20 september 2024 Montfoort

<< jun 2024 >>
mdwdvzz
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30