Digital Round Table “Bedrijfscontinuïteit: Hoe werkt u van pleisters plakken naar een toekomst vaste oplossing?”

23 juni 2020
Tijd: 10:00 - 11:30

Met de komst van COVID-19 kwamen veel ziekenhuizen erachter dat zij op IT-gebied onvoldoende voorbereid waren op een crisis en hun verouderde IT-landschap niet wendbaar of toekomst vast is. Op grote schaal was het nodig om medewerkers alle mogelijkheden te bieden om thuis te kunnen werken. Middels het plakken van pleisters was dit op korte termijn mogelijk. Nu het stof weer een beetje is gaan liggen, is het tijd om verder vooruit te kijken. De volgende crisis valt nooit te voorspellen maar u kunt zich er wel op voorbereiden. Het is daarbij van cruciaal belang om de juiste vorm van security en controle hierin te vinden. Waar start u met het vormen van een goed doordacht business continuity plan?

Binnen een ziekenhuis moet het bieden van zorg first priority zijn. Om dit te kunnen leveren dient de omgeving hiervoor zo gunstig mogelijk te zijn. Technologische ontwikkelingen bieden de zorg
hiervoor vele kansen en mogelijkheden om dit ook op afstand te realiseren, zowel voor de medewerker als de patiënt. Nú is de tijd om vooruit te kijken en te leren van de afgelopen periode. Maar waar begint u?

Een business continuity plan houdt rekening met alle mogelijke onderbrekingen en zorgt ervoor dat het werk nooit stil komt te liggen. Echter, welke gevolgen heeft dit op uw IT-Security en hoe
gaat u om met de toename van het gebruik van eigen devices, zowel BYO als CYO? Hoe gaat u als organisatie de implementatiefase in en krijgt u alle neuzen dezelfde kant op? Omdat veel organisaties hiermee te maken hebben, organiseren we de Digital Round Table: “Bedrijfscontinuïteit: Hoe werkt u van pleisters plakken naar een toekomst vaste oplossing?”

Deze digitale kennissessie wordt gehouden op dinsdag 23 juni van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Welke uitdagingen van online samenwerken zijn de laatste maanden aan de oppervlakte gekomen?
  • Hoe verandert de digitalisering de dynamiek tussen medewerkers, maar ook tussen patiënten?
  • Hoe veranderen de ‘lessons learned’ uit afgelopen periode uw visie op de toekomst?
  • Welke uitdagingen ziet u als u gaat van het oude werken naar het nieuwe werken en hoe presenteert u dit aan de gebruikers?
  • Bedrijfscontinuïteit; hoe ziet uw IT-omgeving er straks uit en hoe gaat u straks om met data security en Cloud?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartners Citrix en Rapid Circle. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

Partner Citrix

Rapid Circle

 

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug

AANKOMENDE EVENEMENTEN

jun 2024

Round Table: Het terugverdienmodel van tailor-made werkplekken
11 juni 2024 Montfoort

sep 2024

Round Table: De impact van een AI-powered nerwerk
19 september 2024 Montfoort

Round Table: De impact van een AI-powered netwerk
20 september 2024 Montfoort

<< mei 2024 >>
mdwdvzz
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2