Round Table “Automatisch en klantvriendelijk: zo verhoogt u de leadconversie!” (NL)

10 maart 2020
Tijd: 10:00 - 14:00
Woerden

Zaken doen is anticiperen op iedere verandering en iedere verandering biedt een kans om te innoveren. Vandaag de dag verwachten klanten een super-gepersonaliseerde ervaring op alle kanalen. De concurrentie is echter groot. Voor uw organisatie is het daarom belangrijk om de klantreis te begrijpen en deze actief te sturen. Maar hoe kunt u online direct reageren op klantgedrag?

Veel bedrijven gebruiken nu al Artificial Intelligence (AI). Hoe gebruik je AI om de concurrentie voor te blijven – vandaag en op de langere termijn. Hoewel veel bedrijven AI reeds gebruiken voor interacties in klantenservice, heeft het ook een toegevoegde waarde voor de verkooporganisatie.

Volgens Gartner neemt het aantal klantinteracties in 2020 zeer snel toe. Hoe vangt u dit als organisatie goed op? Om de concurrentie voor te blijven dient u leads sneller en effectiever te kwalificeren en pro-actief te behandelen. Dit leidt tot een hogere conversie rate. Hoe combineert u de kracht van AI en medewerkers om het resultaat te maximaliseren?

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we deze Round Table. Deze kennissessie wordt gehouden op dinsdag 10 maart van 10.00 tot 14.00 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen

  • Hoe kan AI u helpen met het realiseren van uw omzetdoelstellingen?
  • Hoe krijgt u meer betrokkenheid van uw medewerkers en een hogere klanttevredenheid?
  • Wat kan AI brengen in klantcontact en het reageren op klantgedrag?
  • Welke meerwaarde biedt Blended AI (combinatie van bots + human factor)?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner Genesys. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

Genesys logo

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug