Over Paddls

Jaarlijks organiseren wij met verschillende kennispartners exclusieve kennissessies, fysiek en online, over uiteenlopende, veelal ICT-gerelateerde onderwerpen. Tijdens deze interactieve Round Tables wisselen 8-10 deelnemers kennis en ervaring met elkaar uit, waardoor er een vakinhoudelijke discussie ontstaat. Deze is erg waardevol voor zowel de deelnemers als de kennispartner. De discussie wordt in goede banen geleid door een onafhankelijke moderator.

Het organiseren van Round Tables is onderdeel van ons bredere B2B dienstenporfolio.

Onze kernwaarden

Inleven

Om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen luisteren we goed naar hun vraagstukken. Vanuit oprechte interesse en de drive om succesvol te zijn voor iedere klant, willen we de vraag volledig begrijpen.
Vervolgens beloven we geen onrealistische, gouden bergen, maar schetsen we een eerlijk beeld van wat een klant van ons kan verwachten. Ook tijdens een project blijven we nauw betrokken bij onze partners.

Verbinden

De basis van alles wat we doen is mensen samenbrengen. De juiste connecties maken. Want alleen vanuit de juiste match kan waardevolle groei ontstaan. Commerciële én persoonlijke groei. Op basis van vertrouwen gaan we voor het maximaal haalbare. Niet alleen voor onze klanten maar ook voor onze medewerkers.

Ontwikkelen

Groei en ontwikkeling zitten in onze kern. We stimuleren zowel klanten als medewerkers om sneller te groeien op marketing- en salesgebied. Om hun commerciële potentieel te benutten en te overstijgen.
‘Doorgroeimogelijkheden’ is geen loze kreet, maar zijn er écht bij ons. Volop. Als een collega een volgende carrièrestap kan maken, binnen of buiten Paddls, zijn we oprecht blij.